1.14. Из серии "Купи кирпич". Меня обязывают заплатить минимум $800

25 листопада 2016, 07:39
Власник сторінки
Преподаватель Вуза
0
77

Или продолжение эпопеи с индивидуальными планами работ

Завідувачу кафедри ПЗІ
проф. Смiрнову О.А.

Доповідна записка

По виконанню Вашого розпорядження від 9.11.2016 р. про внесення змін до мого Індивідуального плану роботи та його надання до 11.11. 2016 р. доповідаю, що Ваше розпорядження не може бути виконано в зазначений термін з наступної причини:

Рішенням кафедри мені поставлена в обов'язок виконання роботи «Наукові публікації в зарубіжних виданнях, які входять до WEB of Science, Scopus; термін: протягом 2016/2017 н.р.».

Ставлю Вас до відома, про те, що:

1. Часовий інтервал від моменту подачі рецензованої статті до її публікації становить від двох і більше років. Тому факт публікації не буде врахований при закритті Індивідуального плану і буде кваліфікуватися як його невиконання.
2. Вартість публікації рецензованої статті в зазначених виданнях становить від 800 доларів США.

Прошу:

1. Пояснити, в якому порядку буде здійснюватися облік виконання мною зазначеної роботи.
2. Рішенням кафедри визначити джерело фінансування, з якого буде здійснюватися оплата рецензування та публікування статей.

Після отримання мною Ваших пояснень і рішення кафедри про джерело фінансування для оплати публікування статей (не з мого бюджету), в Індивідуальний план будуть внесені відповідні зміни.

доц. кафедри ПЗІ                                          В.В. Смірнов
9.11.2016

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости науки
ТЕГИ: КНТУ-Елисаветград
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.