1.11. Продолжение эпопеи с индивидуальными планами работ

25 листопада 2016, 07:34
Власник сторінки
Преподаватель Вуза
0
30

Или очередное необоснованное требование о внесении изменений в мой Индивидуальный план. При этом игнорируются мои просьбы о предоставлении "рішень кафедри" по данному вопросу

Завідувачу кафедри ПЗІ
проф. Смiрнову О.А.

Доповідна записка

На виконання Вашого розпорядження № 3 від 31.10.2016 р. про дачу письмового пояснення «про причини невиконання рішення кафедри від 26.10.2016р.», доповідаю:

1. До 2.11.2016 р. документ, в якому зафіксовано рішення кафедри від 26.10.2016 р. мені наданий не був і з документом я не ознайомлений. У зв'язку з відсутністю в моєму розпорядженні зазначеного документа, внесення змін в мій Індивідуальний план не представляється можливим.

2. На виконання Вашого розпорядження № 3 від 31.10.2016 р. про дачу письмового пояснення «про причини невиконання усних вказівок і розпоряджень завідувача кафедри щодо змісту та порядку заповнення індивідуального робочого плану на 2016/2017 навчальний рік, в тому числі виданих завідувачем кафедри на засіданнях кафедри від 26.08.2016р., від 31.08.2016р., від 14.09.2016р.», доповідаю:

Мій Індивідуальний план на 2016/2017 н.р. складений у встановлені терміни, з урахуванням виданого навчального навантаження, і за змістом та порядком заповнення відповідає вимогам керівних документів:
- «Положення про планування та облік професійної діяльності науково-педагогічних працівників у КНТУ».
- «Нормативи для планування методичної, наукової, організаційної та виховної роботи професорсько-викладацького складу».

Для коректного внесення змін до Індивідуального плану необхідні відомості співвідношення між основними видами робіт (навчальною, науковою, методичною, організаційною) науково-педагогічних працівників університету відповідно до річного навантаження, закріплене в п. 3.5. Статуту Кіровоградського національного технічного університету.

Мною зроблено повторний запит першому проректору КНТУ по конкретним цифрам співвідношення між основними видами робіт.
Відповідь ще не отримано, цифри співвідношення мені невідомі. Тому внесення змін до Індивідуального плану з урахуванням всіх вимог на даний момент не представляється можливим (було викладено в моїй доповідній записці на Ваше ім'я від 27.10.2016).

Мною також неодноразово на ваше ім'я було подано інформаційні запити за встановленою формою на надання мені копій протоколів засідань кафедри, в яких закріплені прийняті рішення щодо заповнення та внесення змін до Індивідуального плану. Мої запити Вами були проігноровані.

З метою невідкладного та якнайшвидшого виконання Ваших розпоряджень і рішень кафедри про внесення змін до мого Індивідуального плану прошу надати мені документи, в яких зафіксовані Ваші вказівки і рішення кафедри.

доц. кафедри ПЗІ                                              В.В. Смірнов
2.10.2016

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости науки
ТЕГИ: КНТУ-Елисаветград
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.