1.9. Продолжение эпопеи с моей стажировкой

25 листопада 2016, 07:28
Власник сторінки
Преподаватель Вуза
0
43

Или очередная попытка впаять мне взыскание ни за что

Завідувачу кафедри ПЗІ
проф. Смiрнову О.А.

Доповідна записка

На виконання Вашого розпорядження № 6 від 31.10.2016 р. про дачу письмового пояснення «про причини неявки на роботу 31 жовтня 2016 року, а також про причини невідповідання на численні телефонні дзвінки протягом робочого дня 31 жовтня 2016 р. з кафедри і відділу кадрів університету на домашній та мобільний телефони», доповідаю:

1. Наказом ректора КНТУ № від 2016 р. мене направлено на підвищення кваліфікації (стажування) в Кіровоградський педагогічний університет (КДПУ), де я і перебував 31 жовтня 2016 р. подаючи документи і знайомлячись з місцем стажування.
Надалі, в повній відповідності з розділом 7 «Положення про організацію навчального процесу в КНТУ» я виконував Ваше усне розпорядження і пункт Індивідуального плану про внесення даних про мої наукові публікації в Репозіторий.

2. Перебуваючи в КДПУ я виявив, що мобільний телефон був забутий мною вдома. Протягом робочого дня на мій мобільний телефон надійшли дзвінки: від викладача Собінова О.Г. - три дзвінки і від викладача Резніченко В.А. - один дзвінок. Всім хто дзвонив, я відповів.
Таким чином, Ваше твердження про те, що я не відповідав на дзвінки протягом дня, не відповідає дійсності.

3. У зв'язку з вищевикладеним залишається незрозумілою Ваше формулювання «неявка на роботу». Прошу пояснити, що вона означає.

доц. кафедри ПЗІ                                      В.В. Смірнов
2.10.2016

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости науки
ТЕГИ: КНТУ-Елисаветград
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.