1.7. Как получить зауваження ни за что. Часть 5.

25 листопада 2016, 07:22
Власник сторінки
Преподаватель Вуза
0
47

Или зауваження за невыполнения тупого "рішення кафедри" по моей стажировке в период экзаменационной сессии. Игнорирование моих заявлений на прохождение стажировки (до моего заявления в прокуратуру)

Реакции на эту докладную записку не последовало

Ректору КНТУ проф. Черноволу М.І.
голові профкому КНТУ
Мажейко О.I.

«Про адміністративне переслідування
з боку зав. кафедрою ПЗІ О.А.Смірнова»

Доповідна записка

Доповідаю, що мною на ім'я зав. кафедрою ПЗІ Смірнова О.А. неодноразово надавались заяви на проходження стажування в Кіровоградському державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка (КГТУ).

Заява, подана в грудні 2015р. була відхилена на тій підставі, що 2016 рік ще не настав, тому проходити стажування ще рано. Однак, більше десятка співробітників кафедри, які за планом повинні були проходити стажування в 2016 році без проблем пройшли стажування в 2014 і 2015 роках.

Протягом весняного семестру 2016 р. мною на ім'я зав. кафедрою ПЗІ Смірнова О.А. було подано кілька заяв, які були відхилені. Остання моя заява про проходження стажування в травні 2016 р. була проігнорована. Голосуванням кафедри ПЗІ стажування було призначено на червень 2016 р.

Мої заперечення про те, що в КДТУ в червні проходить екзаменаційна сесія і стажування в цей період неможливе, до уваги не бралися.

Документи на проходження стажування в КДТУ не подавались, стажування не проводилася.
8.06.2016 р. мені було оголошено зауваження з формулюванням: «За невиконання рішення кафедри щодо підвищення кваліфікації».

Таким чином:
1. Має місце порушення моїх законних прав, гарантованих документами:

- Стаття 57 закону України «Про вищу освіту».
- Стаття 27 закону України «Про наукову і науково-технічну діяльність».
- «Колективний договір між адміністрацією і профспілковим комітетом КНТУ», п. 4.1.
- План підвищення кваліфікації викладачів кафедри програмного забезпечення (програмування та захисту інформації) на 2012-2017 р.р.

У цих документах в зазначеному контексті поняття «рішення кафедри» відсутнє.

2. Призначення мого стажування рішенням кафедри під час екзаменаційної сесії в КДТУ вважаю знущанням і приниженням моєї професійної честі і гідності викладача.

3. Вважаю, що винесене зауваження є адміністративним переслідуванням мене з причини, викладеної мною в доповідній записці «Про загрозу фізичної розправи на адресу підлеглого з боку зав. кафедрою ПЗІ О.А.Смірнова» від 15.06.2016.

доц. кафедри програмування
та захисту інформації                                                   В.В. Смірнов

26.06.2016.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости науки
ТЕГИ: КНТУ-Елисаветград
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.