1.4. Как получить зауваження ни за что. Часть 2

25 листопада 2016, 07:14
Власник сторінки
Преподаватель Вуза
0
56

Или зауваження за невыполнение работы деканата. Доступ к конфиденциальной информации о студентах имеет кто попало. Полный бардак

Реакции на эту докладную записку не последовало

Ректору КНТУ проф. Черноволу М.І.
голові профкому КНТУ
Мажейко О.I.

«Про адміністративне переслідування
з боку зав. кафедрою ПЗІ О.А.Смірнова»

Доповідна записка

Доповідаю, що зав. кафедрою ПЗІ Смірновим О.А. було дано розпорядження щодо перевірки інформації про студентів для оформлення дипломів. Дане розпорядження не виконувалося з причин:

1. Відповідно до п. 4.23 «Положення про факультет Кіровоградського національного технічного університету» деканат факультету забезпечує виконання наступних завдань:

-   підготовка документації до державної атестації;
- організація видачі дипломів, додатків до них, підготовка відповідної документації.

Тобто, перевірка інформації є функцією деканату, який несе відповідальність за правильне оформлення документів і нерозголошення конфіденційної інформації.

2. У виданих відомостях міститься конфіденційна інформація про студентів, включаючи паспортні дані і код ІПН, за розголошення якої законом України «Про інформацію» передбачається кримінальна відповідальність.

Витяг: Стаття 11. Інформація про фізичну особу
2. Не допускаються збирання, зберігання, використання та поширення конфіденційної інформації про особу без її згоди, крім випадків, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та захисту прав людини. До конфіденційної інформації про фізичну особу належать, зокрема, дані про її національність, освіту, сімейний стан, релігійні переконання, стан здоров'я, а також адреса, дата і місце народження.

21.06.2016 мені було оголошено зауваження з формулюванням: «За невиконання обов'язків куратора групи щодо заповнення бази ЄДЕБО, що могло призвести к неотриманню дипломів студентами 4-го курсу та зриву вступної кампанії всіх студентів групи КІ -12-2 на 5-й курс».

Звертаю Вашу увагу, що відповідно до «Положення про наставника студентської академічної групи КНТУ» в обов'язки куратора не входить обов'язок заповнення бази ЄДЕБО.

Вважаю, що винесене зауваження є адміністративним переслідуванням мене з причини, викладеної доц. Смірновим В.В. в доповідній записці «Про загрозу фізичної розправи на адресу підлеглого з боку зав. кафедрою ПЗІ О.А.Смірнова» від 15.06.2016.

Прошу:

1. Своїм розпорядженням скасувати зауваження зав. кафедрою ПЗІ Смірнова О.А., як таке, що не має під собою законних підстав.
2. Припинити адміністративне переслідування мене з боку зав. кафедрою ПЗІ Смірнова О.А.

доц. кафедри програмування
та захисту інформації                                                   Н.В. Смірнова

22.06.2016.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости науки
ТЕГИ: КНТУ-Елисаветград
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.