1.1. О стиле руководства кафедрой ПЗИ в период экзаменов и зачетов

25 листопада 2016, 07:08
Власник сторінки
Преподаватель Вуза
0
78

Или угроза подчиненому физической расправой

Реакции на эту докладную записку не последовало

Ректору КНТУ проф. Черноволу М.І.
голові профкому КНТУ
Мажейко О.I.

«Про загрозу фізичної розправи
на адресу підлеглого з боку
зав. кафедрою ПЗІ О.А.Смірнова»

Доповідна записка

Доповідаю, що 31.05.2016 р. студент заочної форми навчання групи КI-14СКЗ "N". підійшов до доцента Н.В. Смірнової для отримання заліку з дисципліни НКДЕ після завершення екзаменаційної сесії. Дата проведення заліку - 13.04.2016 р.

Студент не знав назви дисципліни, не було виконано жодної лабораторної, ні контрольної роботи. Екзаменаційна відомість перебувала у зав. кафедрою ПЗІ О.А.Смірнова.

Доцент Н.В. Смірнова відмовилася виставляти залік в залікову книжку студента. Тоді студент повідомив доценту Н.В. Смірновій, що він працює в поліції і заявив: «я Вам это так не оставлю».
Після такої заяви доцент Н.В. Смірнова в коридорі поскаржилася мені на поведінку студента.

Я попросив у студента його залікову книжку, яку з моїх рук вихопив зав. кафедрою ПЗІ О.А. Смірнов. Він у грубій формі наказав доценту Н.В. Смірновій негайно зайти в його кабінет разом зі студентом.

Я сказав, що Н.В. Смірнова до нього в кабінет не піде. Тоді зав. кафедрою ПЗІ О.А.Смірнов наказав мені: «Замолкни!». Я відповів в тому ж тоні: «Сам замолкни».

Тоді зав. кафедрою ПЗІ О.А. Смірнов поліз в бійку і став погрожувати мені фізичною розправою. Бійка не відбулась завдяки співробітникам кафедри ПЗІ, які відтіснили від мене О.А. Смірнова.

Прошу:

1. Нагадати зав. кафедрою ПЗІ О.А. Смірнову, що заліки студентам виставляються за результатами виконання ними навчального плану.
(ДIНЗ України за результатами перевірки в КНТУ вже відзначала порушення зав. кафедрою ПЗІ О.А. Смірнова в виставленні оцінок і заліків).

2. Вказати зав. кафедрою ПЗІ О.А. Смірнову, що його стиль керівництва кафедрою не відповідає загальноприйнятим нормам ділової етики.

3. Вжити заходів для уникнення надзвичайної події (НП) на кафедрі ПЗІ.

доц. кафедри програмування
та захисту інформації                                      В.В. Смірнов

15.06.2016.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости науки
ТЕГИ: КНТУ-Елисаветград
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.