Презентація медичного туризму Словенії

10 листопада 2016, 18:46
Власник сторінки
журналист
0
6

Напрями медичного туризму Словенії - досить важливі і для українців. Адже серед нас - мільйони людей, які хворіють хронічними недугами.

Презентація медичного туризму Словенії 
https://www.youtube.com/watch?v=28k3opVnOPU
Словенія - за мірками України - це невелика балканська країна. А ось в плані медичного туризму вона є досить розвиненою. Адже добре відома у всьому світі своїми прекрасними клініками та медичними центрами європейського рівня, а також висококваліфікованими фахівцями в різних галузях медицини.
Напрями медичного туризму Словенії - досить важливі і для українців. Адже серед нас - мільйони людей, які хворіють хронічними недугами. У Словенії ( про це йшлося на семінарі під час презентація медичного туризму цієї країни; семінар нещодавно відбувся у приміщенні Київської міської державної адміністарції) пацієнтів лікують за такими напрямками : 
Реабілітація кардіологічна і неврологічна. Більшість реабілітаційних центрів знаходяться на території сучасних курортів з прекрасним кліматом, природними умовами і добре розвиненою інфраструктурою.
Хірургія (загальна, пластична, ортопедична). Хірурги Словенії відомі на весь світ своєю високою кваліфікацією і прекрасною Європейською освітою.
Стоматологія. У стоматологічних центрах застосовується тільки найсучасніше медичне обладнання, а також високоякісні матеріали для протезування.
Переваги медичного туризму Словенії: висока кваліфікація лікарів, європейський рівень медичного сервісу, наявність великої кількості приватних клінік, які розташовуються в курортних зонах, можливість поєднувати лікування, відновлення і якісний відпочинок, добре розвинена туристична інфраструктура, мінімальний мовний бар'єр з туристами із країн СНД. Подробиці про презентацію медичного туризму Словенії дивіться у програмі "Світом крокуємо разом!" на каналі Ukrvideotravel, на який, друзі, ми вже вкорте закликаємо вас підписуватися. Адже ми працюємо для вас!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости науки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.