Компанія DEZEGA Holding розробила і сертифікувала в Європі новий саморятівник

23 липня 2016, 16:39
Власник сторінки
Видеоблогер
0
126
Компанія DEZEGA Holding розробила і сертифікувала в Європі новий саморятівник

Розробка української компанії DEZEGA Holding конкурує за технічними характеристиками з провідними світовими лідерами

Нова розробка української компанії DEZEGA Holding, часовий ізолюючий шахтний саморятівник індивідуального носіння 1PVM KS, відповідає всім стандартам Європейського союзу і конкурує за технічними характеристиками з провідними світовими лідерами. При цьому українська розробка дешевше закордонних аналогів. Для поставки на міжнародні ринки її промислове виробництво в найближчим часом буде налагоджено на новому заводі компанії в Туреччині.

Саморятівник 1PVM KS компанії DEZEGA Holding, яка вже зараз займає близько 40% світового ринку індивідуальних засобів захисту органів дихання, дозволить успішно конкурувати і збільшити частку компанії на європейському і світовому ринку саморятівників.

«Специфіка галузі така, що кожен наш виріб - це шанс врятувати людське життя, - позначив Юрій Співак, директор з розвитку DEZEGA Holding. - Ми не просто робимо надійну продукцію, на яку немає рекламацій, а й намагаємося робити саморятівники зручними для гірників, адаптуємо кожну партію під особливості і умови роботи, прийняті в країні норми і стандарти, а також враховуємо фізіологічні особливості працівників з різних країн і континентів. В цьому році ми вийшли на ринки Колумбії і Таїланду, відповідно наше обладнання для цих країн було адаптовано до роботи на цих ринках. У подальших планах - просування нашої продукції в Північній Америці ».

Українська компанія успішно працює в 18 країнах світу, займаючи лідируючі позиції в Південній Африці, Туреччині, Індії. DEZEGA Holding надає своїм партнерам обладнання з оптимальним співвідношенням ціна / якість, сертифіковане відповідно до вимог кожного ринку.

Шахтний саморятівник індивідуального носіння 1PVM KS був розроблений науково-дослідним центром компанії (R & D) DEZEGA Holding. Апарат, при включенні, виробляє кисень, достатній для дихання протягом 60 хвилин при активній ходьбі і до 180 хвилин в стані спокою (відсидка). Отримання європейського сертифіката і запуск серійного виробництва нової моделі на відкритому в 2016 році заводі DEZEGA в Туреччині дозволить компанії активно просувати нову конкурентоспроможну продукцію на ринку ЄС і освоювати інші експортні напрямки.

У найближчих планах компанії розширення лінійки продукції за рахунок виробництва цивільних саморятівників для використання у висотних будівлях, місцях масового скупчення людей і захисту побутового користувача в разі пожежі. Крім того компанія має намір також почати розробку обладнання для потреб медицини і флоту. «Протягом 7-ми років ми плануємо наростити виробництво подібної продукції до 50% в обороті компанії». - Зазначив Юрій Співак.

Про компанію
DEZEGA Holding
Міжнародний холдинг, який акумулює понад 50-річний досвід з розробки та виробництва гірничорятувального обладнання. Компанія має офіційні представництва в 6 країнах світу, реалізує свою продукцію на ринках 18 країн. Виробничі потужності DEZEGA Holding розташовані в Європі і Азії. Штаб-квартира компанії знаходиться в Києві. Також DEZEGA має власний R & D центр в Черкасах. Щодня більше 500 000 саморятівників DEZEGA дозволяють працівникам різних галузей промисловості по всьому світу відчувати себе захищеними в самих екстремальних ситуаціях.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости науки
ТЕГИ: новинка,спасение,шахтеры,спасатель
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.