Мазур – ректор. Переконливий результат у 82% скоротив законодавчу норму з 30-ти

25 червня 2015, 16:24
Власник сторінки
4
103
Мазур – ректор. Переконливий результат у 82% скоротив законодавчу норму з 30-ти
Мазур и Калетник

Мазур – ректор. Переконливий результат у 82% скоротив законодавчу норму з 30-ти до 4-х днів

23 червня 2015 року Віктор Мазур офіційно став ректором Вінницького Національного аграрного університету. Міністр освіти та науки України Сергій Квіт  підписав контракт, у якому йдеться про те, що  проректор ВНАУ кандидат сільськогосподарських наук, доцент Мазур Віктор Анатолійович відтепер є його ректором. Нагадаємо, що 16 червня під час виборів колектив ВНАУ та 7 коледжів 82% своїх голосів віддали саме за Віктора Мазура. Решта кандидатів на посаду набрали незначну кількість голосів: Олег Мороз із Вінницького технічного університету - лише 8%, професор Роман Чудак та доцент Василь Хмельовський не подолали і 2% бар'єру.

Ось такою щасливою перемогою закінчилась для Вінницького аграрного піврічна боротьба за вибори ректора. Не змогли університету завадити ні люстраторша Ірина Суслова, ні одіозні нардепи Руслан Демчак, Іван Мельничук та Юрій Македон, які до самого дня виборів трясли університет правоохоронцями, КРУ-шниками та інтернет-заказухами.

Один з найкращих і найпотужніших вищих навчальних закладів, заручившись підтримкою  Президента університету, отримав ректора – Віктора Мазура, на якого так довго очікував. А це говорить про те, що загальне намагання усіх недоброзичливців відібрати аграрний виявились марними.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости науки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.