Мандри до Уманського Державного педагогічного університету

15 листопада 2014, 20:39
Власник сторінки
Психология
0
90
Мандри до Уманського Державного педагогічного університету
Колеги

Травень 2014!

Розповім Вам про свої враження від Всеукраїнської наукової-практичної конференції «Практична психологія освіти ХХІ століття: проблеми та перспективи».
Нас зустрічали з величезним плакатом "Уманський державний педагогічний університет ім. Павла Тичини" три волонтери. Було дуже приємно, вражений не те слово. Волонтери також були майбутніми психологами. Ми вирішили йти пішки так, як хотіли роздивитись м. Умань про яке так багато розповідали, але ніколи не бачили. Місцевість говорила сама про себе, спокійно та затишно. Люди дружелюбні,в разі якогось прохання з задоволенням Вам допоможуть.
Коли ми підійшли до гуртожитку університету, там нас поселили,після чого ми помчали на конференцію. Було приємно, що університет так нас прийняв, було цікаво послухати про новинки в психології. Через дві години відбулись майстер-класи. За два дні змінились всі мої погляди в сфері психології. Психологія стала на стільки рідною, а майстер-класи вражали все більше і більше. Професіоналізм - професіоналів впевнив мене, що не потрібно спинятись, адже я вже на шляху самовдосконалення. Я відвідав два майстер-класи. Більше всього вразив своєю майстерністю - майстер-клас Шулдик Галини «Психодрама, як засіб розв’язання особистих проблем». Під час цього майстер-класу, я спробув розв’язати свою особисту проблему. Її вдалось розв’язати частково, але є над чим подумати. Після майстер-класів відбулась екскурсія у Національному дендропарку «Софіївка» для гостей. Там було гарно, дивовижні дерева, водоспад та цікава історія створення парку. Та прийшов час повертатись додому, було важко їхати, але як кажуть: "В гостях добре, але дома краще..."

Дякуємо волонтерам Уманського Державного педагогічного університету ім.Павла Тичини, та всім хто створив всі умови для успішної конференції. Окремо хочеться висловити свою подяку, Ржевському Генадію Миколайовичу,за організацію поїздки до Уманського Державного педагогічного університету ім.Павла Тичини.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости науки
ТЕГИ: психология,Умань,Київ,психологія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.