В Інституті журналістики відбулася конференція з нагоди 95-річчя з дня народженн

14 травня 2014, 00:56
Власник сторінки
0
66

В Інституті журналістики відбулася конференція з нагоди 95-річчя з дня народження Д. М. Прилюка

   В Інституті журналістики Киівського національного університету імені Тараса Шевченка відбулася конференція з нагоди 95-річчя дня народження видатного українського публіциста,, письменника та викладача Дмитра Михайловича  Прилюка.

 

    8 листопада о 14.00 в Інституті журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка, в актовій залі відбулася науково-практична конференція з нагоди 95-річчя з дня народження Дмитра Михайловича Прилюка.

 

    Подія була приурочена великому українському письменниу, публіцісту Д. М. Прилюку. Конференція зібрала масу глядачів, які з інтересом спостерігали за тим, що відбувалося в залі. Урочище відбулося за підтримки Національної спілки журналістів України.

 

Вступне слово взяв ректор Інституту журналістики Вололимир Володимирович Різун, який привітав всіх присутніх та висловив свою думку щодо діяльності Дмитра  Прилюка. Ректор ІЖ передав слово голові Національної спілки журналістів О. І Наливайкові, який не приховуючи захоплення розповідав про справу життя Прилюка. Подія зібрала у одній залі масу спеціалістів та науковців. Мали своє слово на конференції і інші майстри журналістської справи а саме:М. М. Сорока(секретар НСЖУ), І. М. Забіяка(кандидат філософських наук), О. К. Глушко(професор Інституту журналістики), О. Д. Понамарів(доктор філософських наук, професор Інституту журналістики), Г. Г. Почепцов(професор Національної академії державного управляння при Президентові України)...

 

    Більше про  Дмитра  Прилюка допомогло дізнатися виставка праць письменника,  ексклюзивні листи, ексклюзивні фото, були представлення звукозаписи і навіть фільм.

 

Дмитро  Михайловича Прилюк дійсно велика постать в історії української журналістики, і пам'ять про нього буде вічно жити у стінах Інституту журналістики.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости науки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.