Потрібна допомога (upd - гроші зібрано!)

13 червня 2013, 09:52
Власник сторінки
журналіст, аналітик
0
286
Потрібна допомога (upd - гроші зібрано!)

Батько шести дітей 8 років бореться з раком крові. Є шанс на повне одужання. Але потрібні кошти на трансплантацію кісткового мозку. Допоможіть!

45-ти річний Володимир ТИМОЩУК, батько 6-ьох дітей, вісім років бореться з раком крові. Але він не просто бореться зі своєю хворобою, але й допомагає сотням людей, організувавши молитовну мережу. 

«1-е червня 2004 року – поділило моє життя на дві частини: життя до діагнозу «рак крові» та боротьбу за життя, –– згадує Володимир. –– У цей день провідні онкогематологи України встановили у мене діагноз Хронічна Мієлоїдна Лейкемія (ХМЛ, рак крові) в стадії акселерації. Простою мовою мені одна лікарка пояснила, що жити лишилось півроку, а може й протягну півтора, якщо продам квартиру в Києві та машину для оплати медикаментів».

З того часу пройшло 8 років. За цей час у Володі народилося ще двоє дітей –– Тетянка та Андрійко. У періоди, коли йому ставало краще, він активно працював, навчався (на формаційних курсах при парафії Марії Матері Церкви, Біблійних семінарах та катехитичних курсах УКУ) та почав служіння на Біблійній формації та євангелізаційних курсах в церкві св. Василія Великого в Києві. А також розпочав СМС-служіння, яке на сьогодні вийшло за межі України і охоплює близько однієї тисячі осіб, які моляться за потреби інших. 

Зараз Володимир проходить лікування в онкоклініах Інституту Жюля Борде та Святого Луки в Брюсселі. Після першої частини лікування результати аналізів були позитивними: «Професор, котрий мене лікує, каже що дуже добре, що ми нарешті маємо позитивні результати: трансплантація кісткового мозку, яку планують мені робити як тільки буде знайдено відповідного донора, при хороших показниках крові є вдвічі-втричі більш позитивною, ніж при загостренні хвороби. А позитивний результат трансплантації означає повне зцілення та життя без діагнозу, без хвороби, без інвалідних обмежень. Нині вперше за 8 років та 11 місяців боротьби за життя у мене з’явився шанс на повне одужання.» 

Загальна сума витрат на підготовку, трансплантацію кісткового мозку та післяопераційний супровід становить 150.000 Є. Від 25 квітня зібрано і оплачено 90 848 Є.

Потрібно ще зібрати 59 152 Є. 

То ж Ваша допомога може дати шанс на нормальне повноцінне і здорове життя.

Збір коштів поблагословили Блаженніший Святослав Шевчук та Блаженніший Любомир Гузар, підтримали парафії УГКЦ та РКЦ в Україні.

Нехай Всемилосердний Господь благословить Вас, укріпить та допоможе Вам на Вашій життєвій дорозі! 

Можливі варіанти для надання допомоги (прохання інформувати про допомогу, переказану системами WesternUnion, MoneyGram за телефоном +38050 311-8624):

1. Поповнення гривневої карти Приватбанку № 6762 4685 0075 7699
Отримувач - Тимощук ВолодимирОлексійович

2. Поповнення гривневої карти Укрсоцбанку № 5571 0126 1835 4388 
Отримувач - Тимощук ВолодимирОлексійович

3. Перекази в Євро: 
Account № 26252021082540
Beneficiary : TYMOSHCHUK VOLODYMYR
Beneficiary’s Bank: UKRSOTSBANK, KIEV SWIFT: UKRSUAUX
Correspondent Bank: COMMERZBANK AG, Frankfurt am Main SWIFT: COBADEFF

4. in US Dollars – to 
Beneficiary: All-UkrainianCharitableFoundation"Krona" 
4, Naberezhno-LuhovaStr., 04070, Kyiv, Ukraine
Account # 2600515392 
BankofBeneficiary: OpenJointStockCompany RAIFFEISENBANK AVAL Kiev, Ukraine. 
S.W.I.F.T.: AVAL UA UK.
Reference: Charitable help to TYMOSHCHUK VOLODYMYR

5. byWesternUnionorMoneyGram directly to TYMOSHCHUK VOLODYMYR (Ukraine, Kiev). After money transferring please inform next information to mobile phone number 38050 311-8624:
transferring ID Code/Number
currency and total amount sent 
country from which you sent money
first name andfamilyname

UPD: Дякуючи всім небайдужим гроші зібрано.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
ТЕГИ: благотворительность,помощь
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.