Час робити висновки

05 квітня 2013, 08:30
Власник сторінки
журналіст, аналітик
0
312

Опозиція збирає людей на неділю. Хочуть налякати владу масою. Мовляв, ось дивіться – люди (читай «гарматне м'ясо») – це наша зброя, будете путчити, «ми вас зупинимо»! Але ніфіга вони не зупинять...

...тому що люди не прийдуть. Чому? Все дуже просто – піраміду Маслоу ніхто не відміняв. 

Коли люди думають над тим, як прогодувати свої сім’ї – їм до перделі, наприклад, вибори у Києві. Народну підтримку опозиція могла б отримати, якби умовно кажучи замість «ми їх зупинимо» було «ми для вас доб’ємося» (пенсій, зарплат, стипендій, пільг і теде і тепе). Але цього опозиція не робила. А тому зараз розраховувати на підтримку, особливо після стількох "кидків" не мають права. Тим більше – з туманними цілями, які не представляють найбільш життєвого інтересу для киян і "понаєхавших". Тим більше, коли народ розуміє, що опозиції йдеться не про якісь ефемерні демократичні процедури («право вибору» там, «дотримання Конституці» і інша замануха для лохів), а тільки про політичний інтерес. Ну є такі потреби у хлопців на «каєнах» і з «дачами» у Петрівцях. 

В такому разі в каманди «зіроу-зіроу» є два варіанти – або вони нарешті збираються з духом аби всерйоз і надовго підняти народ для заміни влади, яка в очах українця якраз асоціюється з перебуванням на дні піраміди. Але тоді – з чітким планом, координацією, завданнями, а головне картиною, що буде опосля. Або ж вони всерйоз і надовго будуть башляти «п’ятдесятигривеникам» за участь у акціях, таким чином реалізовуючи ту соціальну політику, яку мали б проводити в стінах парламенту, аби здобути прихильність людей і вивести їх з дна піраміди. Час робити висновки.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи-ПРО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.