Теорія змови «масона-рептилоїда» Зеленського

17 жовтня 2024, 10:58
Власник сторінки
член Наблюдательного совета Института энергетических стратегий
0
Теорія змови «масона-рептилоїда» Зеленського

І чому вона фальшива

Після прочитання напівтаємного плану президента Зеленського виникають логічними очікування, що після військових баз та сировинних ресурсів наступними в українській політиці будуть матеріалізовані масони і рептилоїди.

У своєму плані Зеленський фактично пропонує створити плацдарм у вигляді військових баз. Це навіть не вдалось сховали за туманом загальних слів, що «Україна пропонує розмістити на своїй території комплексний неядерний стратегічний пакет стримування». Це як казав другий президент України Леонід Кучма, «тільки сліпий не бачить».

Ну і пропонує «міжнародним партнерам» управляти українськими корисними копалинами. «Україна пропонує стратегічним партнерам укласти спеціальну угоду щодо спільного захисту наявних у країні критичних ресурсів, спільного інвестування та використання відповідного економічного потенціалу», - тут і глухий почує, що Україна віддає свої ресурси.

Особисто я відразу згадав десятки прикладів із історії, коли добрі «міжнародні партнери» у 18 ст, 19 ст і навіть 20 столітті укладали угоди із «тубільцями» на різних континентах про захист та співпрацю. Немає нічого нового під сонцем.

Легко уявити відчуття людей, яких завжди звинувачують або навіть висміюють за «теорії змови». Адже самі такі люди іще багато років до початку війни (навіть далеко до 2014 року) завжди стояли на позиції, що США, ЄС, Захід хоче створити в Україні військові бази та буферну зону для протистояння із Росією. Досміялись. А також відстоювали думку, що боротьба за контроль над територіями України відбувається у тому числі через ресурсну причину – за значні запаси цінних металів, газу, руди і т.д. «Ну, що з’їли?», - так приблизно скажуть прихильники «теорії змови».

По суті Зеленський став на сторону «теорії змови». І смішно, і грішно.

Проте, чи можна це назвати планом? Ні, звичайно. Це радше політична передвиборча програма президента Зеленського.

Щось схоже можна колись було бачити у екс-президента Порошенка, який зробив культ із «безвізу», економічного об’єднання із ЄС, у подальшому до цього додався «томос» для міксу із церков «УПЦ Київського патріархату» Філарета (якого успішно потім викинули із ПЦУ) та «Української автокефальної православної церкви».

На перший погляд може здатись, що Зеленський буде балотуватись від «партії війни», бо перетворення України у одну суцільну військову «базу» (давайте це буде Чигирин або Chygyryn, і патріотично, і воєнна історія, і «столиця») та «продаж» сировинних ресурсів – це буде не дуже близьким для виборців із «мирними» очікуваннями.

Але насправді план Зеленського цілком може виявитися фальшивим. Захід уже заявив, що не піде на такі кроки заради України. І тому після умовно офіційної відмови (а прийняття плану розраховано на 3 місяці) Зеленський отримує карт-бланш на умовно «самостійні» кроки щодо повного завершення або тимчасового припинення війни. І тут вже Зеленський перетворюється на «президента миру» - бази немає, ресурси нікому не віддаємо, війну закінчили.

Ну, може відбутись класична історія «купи козу, продай козу». Або як з тарифами на світло – буде 6-8 грн, а підвищили лише до 4,32 грн. Уже легше. Хаха.

До речі, якщо хтось думає, що переговори України та Росії разом із посередниками припинились, то це помилкове уявлення. Наявна інформація свідчить, що робота кипить по всім фронтам.

А поки що чекаємо на наступний план із рептилоїдами та масонами.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Владимир Зеленский
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.