Малому бізнесу приготуватися: що потрібно знати про конфіскацію у воєнний час

13 вересня 2024, 12:59
Власник сторінки
0
Малому бізнесу приготуватися: що потрібно знати про конфіскацію у воєнний час

Не має значення, яким бізнесом ви займаєтеся, рано чи пізно виникне питання забезпечення його належної безпеки.

Не має значення, яким бізнесом ви займаєтеся, рано чи пізно виникне питання забезпечення його належної безпеки. Як показує досвід, найбільшу небезпеку для підприємців на сьогоднішній день становить навіть не кримінал, а не законні дії деяких представників державних відомств, таких як ТЦК та СП, перевертнів у Поліції, тощо.

Верховна Рада 11 квітня 2024 року ухвалила законопроект №10449 про мобілізацію та проходження військової служби. Один із пунктів стосується вилучення автомобілів та майна у громадян на потреби Збройних Сил. Під час мобілізації українці мають надавати будівлі, споруди, транспортні засоби та інше своє майно Збройним силам України та іншим військовим формуванням із подальшим відшкодуванням вартості. Це правило, по суті, існує в чинному законі про мобілізацію, який передбачає можливість мобілізації транспортних засобів підприємств, організацій та громадян.

Обсяги транспортних засобів за типами та марками, які планують залучити під час мобілізаціїу 2025 роцi, для підприємств, установ та організацій усіх форм власності встановлюють місцеві держадміністрації відповідно до Мобілізаційного плану України. Це насамперед торкнеться власників усіх видів бізнесу.

Про те як захистити себе та свій бізнес читайте докладно у статті: 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.