Життя у дурдомі (фентезі)

24 липня 2024, 11:58
Власник сторінки
Инженер технолог ракетного топлива
0
47
Життя у дурдомі (фентезі)

Я постарався як би в дурдомі переміститися на 10 років наперед

Цікава думка. Якщо вам не подобається навколишнє життя, уявіть, що ви живете в звичайному дурдомі. І все стане на свої місця, а ви заспокоїтесь.

Звичайно, залишається думка, а що буде далі? Я ось постарався як би в дурдомі переміститися на 10 років наперед. І що побачив?

У головній країні світу вже третій термін править Дон Рудий Чуб. Конституцію він змінив і може правити чотири терміни, які з останнього обрання стали п'ятирічні. А як інакше, якщо світ змінився? Всі один з одним пересварилися.

Все почалося з того, що Росія посварилася з Китаєм. Тому що відмовилася продавати всі сировинні ресурси із дисконтом 50% від собівартості. У відповідь Пекін перестав постачати сусідові ВСЕ. Товстий карапуз пустив у метушні ракету по Токіо, і тепер у Японії економічна криза. Але ядерна хмара несподівано пішла на Владивосток, і Пекін поспішив допомогти китайськомовному населенню. Тепер там його територія, як і Тайвань із Філіппінами. Нещодавно в країні введена в дію автотраса Ханой-Магадан.

У Європі теж настали непрості часи. Після скасування всіх пільг сільгосптоваровиробникам ціни на продукти харчування зросли вдвічі. Не всі країни спромоглися витримати конкуренцію. Деякі невеликі збанкрутували. Євросоюз існує, але віртуальний. Тому що після розпуску НАТО там нове об'єднання - ЇЖА (European Defence Assotiation). Утворилося у 2025 році після російсько-української війни. Зброя у Об'єднаної Європейської Армії англійська та скандинавська. Франція стала Соціалістичною Республікою та відмовилася від усіх блоків.

Число мігрантів у Європі скоротилося до мінімального. Тому що мігрантам та біженцям скасували всі пільги. Цього було достатньо, щоб вони повернулися додому від надмірно дорогих продуктів харчування. Просто не було грошей.

Південна Америка процвітає. Африку стрясає війна всіх проти всіх. Араби вивчили іврит. Без нього не беруть на роботу.

Ну гаразд, це коротко міжнародна панорама. А що ж у нас? Після свого третього терміну Президент змінився. Більше не можна. А жаль! Головна партія в країні з другого терміну - Батьківщина. Дівчина з косою, але вже без коси, двічі була прем'єр-міністром. Поки не пішла на заслужену пенсію.

Україна разом із Британією, Німеччиною, Італією та Скандинавією (Швеція два роки тому об'єдналася з Норвегією) складають кістяк економіки Європи. Зміни вражають.

Ех! Ще б відпустили з дурдому! Додому хоцца.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.