З приводу істерик щодо Ді Венса

18 липня 2024, 16:16
Власник сторінки
Управляющий партнер Национальной антикризисной группы
0
42

Не існує «проукраїнських» політиків на Заході. Є політики, які захищають виключно інтереси своїх країн. Іноді ці інтереси збігаються, а іноді ні.

1. Парочка в діючий адміністрації Салліван-Бьорнс системно працює на врятування Росії, ніж кандидат у віце-президенти, який ніколи не матиме такого впливу, бо він, скоріш, є номінальною постаттю у системі влади США.

2. Не існує «проукраїнських» політиків на Заході. Є політики, які захищають виключно інтереси своїх країн. Іноді ці інтереси збігаються, а іноді ні. Ніяких трагедій тут немає.

3. Робити висновки з передвиборчих заяв політиків та прогнозувати їх реальну політику – це взагалі нонсенс. Від багатьох діючих політиків на Заході ми вже чули багато красивих слів, які насправді виявилися піз...м та не більше.

Взагалі, брати якісь фрази з минулого та носитися з ними зараз – це тільки в Україні так вміють. Такий собі «гів....аналіз». Політик, як і будь яка доросла людина, просто ди....л, якщо не змінює точку зору відповідно до нових обставин та нових викликів.

4. Взагалі республіканці достатньо підозріло ставляться до України як до проекту Демократичної партії, оскільки більшість «громадянського суспільства» фінансується від наближених від них фондів. Які, до речі, і розганяють істерики та відвертий піз....ж про республіканців. Нещодавно бачив фото одного такого діяча, який додумався повісити колаж Трампа з вусами Гітлера. З цим слід закінчувати. Нам потрібна збалансована політика щодо двох партій.

5. Невідомо, що буде робити адміністрація Трампа щодо України (підозрюю, що нічого особливо не зміниться), але вони точно зроблять наступне:

– знімуть всі обмеження на нафтогазовий сектор США, знімуть обмеження на будівництво LPG–терміналів, запустять нафтопровід Keystone, який своїм указом (привіт розмовам про «вільну економіку») зупинив Байден. Це означає, що пропозиція нафти та газу на світовому ринку збільшиться та велика імовірність, що Іран та Росія втратять прибутки, які вони отримують, у тому числі, через ці обмеження в США.

– Трамп буде «рвати» економіку Китаю шляхом накладання додаткових обмежень на їхні товари. Цю політику він почав втілювати, коли був президентом. Байден зняв частину обмежень на Китай. Мабуть те, що його син брав гроші у китайських лобістів в свій час, точно з цим не пов’язано. До речі, Ді Венс представник якраз «іржавого поясу» США, який найбільше постраждав від деіндустріалізації США. Фільм, який він зняв, якраз про це.

Тобто економічна база війни Росії та Китаю буде знищуватись. Тут наші інтереси співпадають.

6. Республіканська партія дуже велика і там є різні крила, які завжди критикували Байдена за затягування війни в Україні. Вони ініціювали «ленд ліз», який так і не був активований адміністрацією Байдена. Велика робота була проведена з боку українських протестантів з Джонсоном, який зараз не має сентиментів стосовно Росії. Зі всіма слід працювати та переконувати.

7. Одними зі спонсорів Республіканської партії є компанії в ВПК. Потрібно ставати частиною їх технологічних ланцюгів, тоді вони самі розкажуть політикам кого слід підтримувати, а кого ні. Для цього уряд повинен хоча б забезпечити секретність підприємств ВПК в Україні та забезпечити страхування військових ризиків. Прилетіла ракета в підприємство – компенсація від держави. А то, щоб агробарончики вивозили зерно з України така схема є, а для оборонки немає.

Взагалі слід давно зрозуміти, що вірити нікому не можна на слово. Вірити можна тільки в себе, свій народ, свою Армію та продукцію свого ВПК. Тоді бажаючих нам допомагати завжди буде купа.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: выборы в США,Дональд Трамп,Джо Байден
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.