ЧИНОВНИКИ ВИЩОГО ЕШЕЛОНУ ПОВИННІ ДЕКЛАРУВАТИ, ДЕ ПЕРЕБУВАЮТЬ ЇХНІ БЛИЗЬКІ РОДИЧІ

10 червня 2024, 17:53
Власник сторінки
політичний експерт, письменник
0
66

Закон про мобілізацію, під яким стоїть Ваш підпис, пане Президенте, всі Ваші ломи та офіційні представники подають як найсправедливіший, а вся його критика - начебто ворожий ІПСО.

Але з точки хочу справедливості (та і адекватності в цілому): чиновники вищих рангів - міністри, депутати, керівники державних корпорацій, місцеві чиновники вищого ешелону і, перш за все, люди на керівних посадах в Офісі Президента - по совісті всі вони повинні декларувати, де перебувають фізично під час війни їхні найближчі родичі. А як інакше? Люди несуть відповідальність за країну в найважчий час, на їх утримання коштом платників податків витрачаються мільярди гривень. А проте, платники податків не знають, де нині перебуває його/її син, донька, батьки (в Україні багато зовсім молодих чиновників), брат, сестра, дружина чи чоловік. Де ж тоді справедливість? За що ж тоді бореться український народ, а західні партнери витрачають сотні мільярдів доларів на підтримку України, якщо ця інформація - прихована! І це в той час, коли десяткам мільйонів українців (не тільки чоловікам, а впевним категоріям жінок) обмежений виїзд - за кордон. Проте існують привілейовані категорії, для яких з цих правил роблять винятки. Виходить, що це якась однобока «справедливість»с бо мова йде про те, що найближчі родичі високопоставлених чиновників отримують певний імунітет, ніби вони незамінні спеціалісти для тилу. Чи оборонної промисловості. Диспропорції закону про мобілізацію роблять його надзвичайно суб’єктивним, тому зараз важливо, з метою формування солідарної позиції цілої нації , внести зміни до законодавства, з метою висвітлення для суспільства місця перебування найближчих родичів високопоставлених чиновників, котрі зобов’язані декларувати свої статки. Простий тест ,Ви вносите від свого імені як невідкладний до Верховної Ради простий законопроект, котрий зобов’язує усіх вищих чиновників, народних депутатів, , глав адміністрацій, співробітників ОП та Кабінету Міністрів , на час дії закону про мобілізацію, декларувати воєнний статус найближчих родичів -братів, дядьків і двоюрідних братів, які потрапляють під закон про мобілізацію. До закінчення воєнного стану. Така декларація є необхідним моральним фактором, адже ми спостерігали в ефірі ТБ, коли ексзамміністерка МОУ пані Маляр просто довела до сліз народну депутатку Інну Совсун, чоловік якої на фронті від перших днів, натомість чоловік Маляр зовсім не у військах, і службове становище Маляр якраз і сприймається у суспільстві як захист її чоловіка від мобілізації. З прийняттям такої поправки, поданої з ініціативи Президента, відразу все стане дуже наочним, а країна з великим інтересом стежитиме за тим, як і хто проголосує в Раді. Розкажіть, панове чиновники і депутати, де зараз перебувають ваші діти та дружини та інші рідні. Лишились в Україні? Чи ні? В США, Німеччині, у Франції , в Австрії, в Іспанії? На яких правах: студенти, бізнесмени, біженці? Розкажіть чесно! Український народ, який щодня вмивається кров’ю і ховає загиблих, має право це знати. І увесь цивілізований світ, який допомагає Україні, має право знати. Бо інакше навіщо тоді їм нам допомагати?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.