Льовочкін і Бойко отримали догану від Кремля за патріотичну позицію Рабіновича

30 березня 2022, 13:37
Власник сторінки
політичний експерт, письменник
0
270

Льовочкін і Бойко отримали догану від кремлівських кураторів за патріотичну позицію Рабіновича

Як мені стало відомо, Бойко з Льовочкіним отримали від своїх кремлівських кураторів серйозного прочухана через те, що Рабинович виявив патріотичну позицію - на з'їзді ОПЗЖ прямо назвав Росію агресором і ворогом.


Тепер, після жорсткої догани, ці двоє планують якнайшвидше виключити Рабіновича з партії і вже дали Кремлю таку обіцянку. Адже інакше їм чітко дали зрозуміти: фінансування з РФ обріжуть.


Ба більше - натякнули, що непогано було б розібратися, куди Бойко з Льовочкіним витратили раніше виділені гроші. Адже вони мали забезпечити, щоб окупантів у нас зустрічали хлібом-сіллю, а їх натомість б'ють із усіх стволів.


Тепер Юрій Анатолійович із Сергієм Володимировичем клянуться кураторам, що жорстко налагодять дисципліну в партії та “вичистять” Рабіновича, а також усіх, хто також висловився за підтримку ЗСУ та проти Росії.


Вони досі не зрозуміли, що їхня партія в Україні не має жодного майбутнього, і її остаточне скасування - питання суто технічне.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.