Геть від Москви!

08 березня 2022, 18:01
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
139

Зараз нам тестують «компроміси» з агресором, у тому числі відмова України від членства в НАТО в обмін на якісь «гарантії» Росії.



Запам‘ятайте назавжди: жодні гарантії Росії не варті паперу, на якому вони підписані. Це сказав «залізний» канцлер Німеччини Бісмарк у 19 столітті. З того часу нічого не змінилося. Україна вже мала російські «гарантії»: Будапештський меморандум 1994 року, Договір про дружбу 1997 року і маса інших. Всі розтоптані і розбомблені!

Відмова України від членства в НАТО - це відмова від безпечного майбутнього для нашого народу. НАТО - це колективна безпека, де всі захищають один одного. Коли Росія через сто чи двісті років під вигаданим приводом знову нападе на позаблокову Україну - ми знову проситимемо закрити небо і нас не чутимуть. Членство України в НАТО - єдине, що гарантуватиме ненапад Росії в майбутньому.

Дуже багато життів наших людей забрав фашистський Кремль, щоб віддавати йому на заклання, в заручники нашу долю і майбутнє.

Сьогодні українці продемонстрували всьому світу свою нездоланність. Сьогодні весь світ з нами проти кремлівського чорта. Немає жодного сумніву, що ми переможемо і станемо нарешті нацією, яка сама вирішує свою долю і майбутнє.

Геть від Москви!

Слава Героїчним Українським Захисникам!
Слава вільній, незалежній, нескореній, непереможній Україні!



Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: НАТО,Росія,Кремль,Україна,Олег Ляшко,Путін,війна,безпека
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.