Поліція проти політиків, Монастирський вчасно позбавився Трухіна

03 лютого 2022, 12:16
Власник сторінки
політичний експерт, письменник
0
128

Те, як поліцейські поза волею керівництва красиво злили Трухіна, повинно стати уроком для політиків. Поліція не повинна бути інструментом політичних розбірок.

Після трагічної події в Нацгвардії, із подальшою відставкою командуючого, заговорили про необхідність відставки міністра Монастирського , після оприлюднення відео дорожнього випадку Трухіна. Ну, відставка міністра - це трохи не те, бо він не займається оперативним управлінням окремих структур міністерства, міністр тут швидше політичний комунікатор, тому й несе в першу чергу політичну відповідальність. І відставка командувача Нацгвардії тут показово правильне рішення, не залежно чи від самого командувача походила ідея, чи ні. І в історії з Трухіним тепер для нас що важливіше - замах на хабар поліції, чи факт того, що саме Трухін був за кермом. Схоже, що у поліцейському відомстві теж мила не їдять, і про профсолідарність не забувають. Політики тільки починають використовувати поліцію для досягнення своєї мети, тут же прилітає й політикам. Якщо поліція вчасно сплавила справу Трухіна до ДБР, то тепер виникає питання, чи не тому ДБР хапнуло справу, що на Банковій для закопуванння цієї справи прийнятнішим виявилося саме ДБР. Що ж до претензії до Монастирського, то саме його завданням є пояснити поліції, що на акціях протесту не варто застосовувати неправомірну силу. До опозиції в першу чергу. Бо у політиків є маса можливостей викрити нові кагарлицькі прецеденти, ніж у самої поліції їх приховати...але по історії з Трухіним, то поки що вона б'є по Монастирському тим, що ще донедавна вони обидва були однопартійцями,...Ключове слово-Були!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.