Не дозвольте брехливим «слугам» себе обдурити!

02 лютого 2022, 13:41
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
75

Виключення Трухіна з партії і фракції «слуг» - це не боротьба за справедливість, а незграбна спроба влади уникнути відповідальності за брехню і зловживання.


У мене немає жодного сумніву, що Зеленський і вся його вертикаль одразу після жахливої дтп знали про це відео і принизливу поведінку Трухіна. Але всі у владі - від Президента до слідчих - цинічно брехали громадянам і покривали свого п’яного «слугу» до останнього, аж поки не були приперті до стінки оприлюдненням скандального відео. Якби журналісти не дістали і не оприлюднили цього шокуючого правдивістю відео, не сумнівайтеся: Трухін досі був би небожителем і сидів на партійній касі. Ось чому ми маємо захищати свободу слова в Україні - це єдина реальна гарантія контролю за владою.
Ну і головне питання: це ж скільки треба красти, щоб поліцейським розкидатися по 150 тисяч?! Ще в когось залишилися сумніви про набиті конверти з доларами для «слуг»?



Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: ДТП,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,влада,депутати,брехня,Слуга народа
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.