Було б самогубством сподіватися, що 95-й квартал у владі захистить Україну

22 січня 2022, 14:02
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
123

Дякую Київському безпековому форуму і Арсенію Яценюку за сьогоднішню зустріч.


Тому що немає сьогодні більш важливішого, ніж єдність в умовах смертельної російської загрози, яка нависла над нашою країною.

Єдність – це те, що допоможе зберегти країну так само, як завдяки єдності українці відстояли свою країну в 2014-му. Саме тому сьогодні я представляю Радикальну партію на Національному круглому столі: "Єдність народу. Захист демократії. Оборона держави".

І надзвичайно прикро, що цей Стіл єдності проігнорували і президент Зеленський, і представники його політичної сили. Це надзвичайно поганий сигнал для усього суспільства. Так само, як кілька днів тому промова президента, який замість того, щоб мобілізувати і об’єднувати націю – фактично звинувачує у панікерстві тих, хто б’є в набат, попереджаючи про російську загрозу. Паніка, звісно, поганий порадник, але ще гірше, коли влада не мобілізує, а деморалізує суспільство; не об’єднує, а роз‘єднує; коли нація не готова до боротьби. Тому, було б справжнім самогубством сподіватись, що 95-й квартал у владі захистить Україну.

Я закликаю українців до мобілізації, до об’єднання зусиль для відсічі агресії. Політичні сили, усвідомлюючи історичність моменту, повинні сьогодні боротися не за рейтинги і майбутні вибори, а виключно за одне – захист України. Захистимо Україну – поборемось за усе інше! Не збережемо Україну – не буде ні рейтингів, ні виборів.

Я звертаюсь до президента Зеленського: випуcтіть із тюрем політичних опонентів, учасників визвольної війни, учасників АТО і поверніть до управління армією, Збройними силами генералів і військовослужбовців, які були звільнені з політичних мотивів. Сьогодні треба брати всіх людей, які здатні захищати країну.

Я звертаюсь до членів Радикальної партії і усіх інших партій: записуйтесь до територіальної оборони та зі зброєю в руках захищайте Україну.

Жодного метра землі ворогу без бою!




Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Росія, оборона,Радикальна партія,Донбас,рейтинги,Україна,Олег Ляшко,вибори,нація,держава,Арсеній Яценюк,агресія,політичні партії,АТО,Володимир Зеленський
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.