Як регіонал «українізувався» на Прикарпатті

17 січня 2022, 18:21
Власник сторінки
політолог, експерт, блогер
0
584
Як регіонал «українізувався» на Прикарпатті

Реінкарнація Грицька

29-річний уродженець Житомирщини Григорій Федосенко свою вищу освіту здобув в Івано-Франківському національному медичному університеті за спеціальністю «Лікувальна справа».Про його працю за цим фахом  у відкритих джерелах інформації немаєАле ще під час навчання Гриць визначився з своїми політичними уподобаннями та висунув свою кандидатуру в депутати Івано-Франківської міськради від партії «Опозиційний блок», дотепер є головою обласного осередку «Партії миру та розвитку», яка була створена наближеними до Ріната Ахметова людьми. На президентських виборах 2019 року він був спостерігачем на ОВО №83 від громадської організації Є.Мураєва «Всеукраїнське об’єднання «Наші».

Після провалу на парламентських та місцевих виборах активність «Опоблоку» значно зменшилася, а самі партійці почали пристосовуватися до потреб суспільства. Не став виключенням і Григорій. У «Фейсбуці» він критично оцінює роботу чиновників в питаннях подолання пандемії і які стосуються медицини, захисту бізнесу та соціальних гарантій. Нерідко згадує про патріотизм, допомогу й покращення армії, мир, злагоду та збереження цілісності держави.

Його можна також схарактеризувати як знаного громадського активіста, який бореться з незаконними забудовами в місті, відстоює інтереси медиків. Щоправда, й тут не обходиться без партійного сліду. Наприклад, при встановленні МАФу в центральній частині міста, Гриць здійняв хвилю обурення в ЗМІ, а коли його давні регіональні зв’язки в тому ж центрі проводять реконструкцію приміщення, що призводить до руйнації будівлі, він робить все, щоб в пресі не з’явилось жодної згадки. 

Щоб урізноманітнити образ цього «франківця», варто додати, що День перемоги він таки відзначає у характерний для регіоналів спосіб.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.