Росія готує хімічну атаку біля Слов’янська як привід для вторгнення в Україну.

15 січня 2022, 18:36
Власник сторінки
історик, юрист
0
37
Росія готує хімічну атаку біля Слов’янська як привід для вторгнення в Україну.

Варто зауважити, що завдяки своєчасному оприлюдненню оперативної інформації з боку аналітичного відділу ГІ «Права Справа» вдалося запобігти низці терористичних актів з чисельними жертвами з числа цивільних осіб з боку спеціальних служб РФ та «ЛДНР».

Російська Федерація готує диверсійні терористичні акти на сході України з великою кількістю жертв серед цивільного населення і планує використати їх як привід для широкомасштабного вторгнення в Україну з метою «захисту співвітчизників».

Можливі сценарії військової агресії з боку РФ були оприлюднені мною 12 січня в ефірі  інформацію аналітичного відділу ГІ «Права Справа» про підготовку Росією воєнних провокацій на Донбасі. Західні партнери висловили стурбованість розгортанням батальйонно-тактичних груп РФ на Донбасі.

Спеціально для UA.NEWS


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.