Священники ПЦУ виконали пісню "Батько наш Бандера"

10 листопада 2021, 11:30
Власник сторінки
0
65

.

Відео, де 9 священнослужителів виконують вже знамениту патріотичну пісню, з'явилось на відеохостингу YouTube. Зауважимо, що пісню про лідера українських націоналістів священники ПЦУ виконали на тлі пам'ятника Степану Бандері у Дрогобичі.

Як зауважили у відео самі православні капелани, цю акцію вони присвятили до Дня Капелана. Православна церква відзначає це свято 25 жовтня, на пам'ять про св. Мартина Милостивого, єпископа Турського (317-400 рр.)

Флешмоб «Батько наш - Бандера» у соціальних мережах запустила група школярок родом зі Львова. У ексклюзивному коментарі для журналістів телеканалу NTA дівчата спростували фейки про себе, та розповіли, що змотивувало їх згадати про старовинну повстанську пісню.

Також, десантники 80-ї десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ, що базується у Львові, долучилися до знаменитого пісенного флешмобу «Батько наш Бандера». Та передусім подякували молоді «за прославляння українських цінностей»

«Національно-патріотичне виховання дітей – невід’ємна частина формування нації! Народженні вільними, вже сьогодні чітко висловлюють свою позицію.

Та додали: ми – військовослужбовці 80 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ, дякуємо юному поколінню за прославлення українських цінностей та підтримуємо їх! Дякуємо священнослужителям колективу «Пентархія» за популяризацію військово-патріотичної пісні», – таким є звернення десантників на сторінці 80-ї бригади у фейсбуці."

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.