Росія знову почала поширювати фейки проти вакцинації

05 листопада 2021, 16:26
Власник сторінки
0
76

РФ розпочала інформаційну кампанію спрямовану на зрив вакцинації в Україні.

РФ розпочала тривалу інформаційну кампанію спрямовану на зрив вакцинації в Україні шляхом поширення так званих «фейків» про шкоду вакцинації для людей і збільшити кількість смертей від COVID-19. Слід зауважити, що внутрішня політика самої Росії спрямована на збільшення кількості вакцинації своїх громадян.

Поширювачі фейків не обмежуються якоюсь певною соціальною мережою чи сайтом, а направлені на охоплення всього українського інтернету, в тому числі соціальні мережі, месенджери та новинні сайти. В соціальних мережах та популярних месенджерах створюють сторінки на яких розміщують поширюють дезінформаційні записи. Серед них найпопулярнішими є: «Картель», «Крокодил»,«Сплетница». Також дезінформація поширюється на проросійських пропагандистських сайтах, які спрямовані на українську аудиторію, деякими з них є: «Союз православних журналістів» та «Перший козацький».
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.