Бабин Яр - траур, а не привід для піару

12 жовтня 2021, 17:28
Власник сторінки
0
64

УПЦ (МП) - знайшла привід для пропаганди.

У Києві, 29 вересня 2021 року, відбувся міжконфесійний молебень пам’яті розстріляних у Бабиному Яру.

Молебень провели предстоятель ПЦУ Епіфаній, глава УГКЦ Святослав та головний рабин України Моше Реувен Асман. Також були присутні головний рабин Києва і України громад прогресивного юдаїзму Олександр Духовний, єпископ Вишневський Спиридон УПЦ (МП).

Упродовж двох пам’ятних днів, з 10:00 до 19:00, кожен охочий вшанувати пам’ять розстріляних міг прийти до Бабиного Яру та біля різних пам’ятників на території заповідника взяти символічні камінці й лампадки, щоб покласти до меморіальних місць.

Під час трауру, здавалося б пора забути про розбіжності та конфлікти і вшанувати пам'ять загиблих. Але прес-служба УПЦ (МП) і тут знайшла момент, щоб облити брудом ПЦУ і УГКЦ, звинувативши їх у відспівуванні людей, причетних до нацистських злочинів. Дивний збіг, УПЦ (МП) пов’язує українську церкву з нацизмом, десь вже таке було, напевно на майже кожному російському каналі, де Україна – це країна нацистів. Тож не важко здогадатися - звідки ноги ростуть.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.