Про фінансування церкви окупанта мережею БРСМ - нафта

07 жовтня 2021, 18:38
Власник сторінки
0
77

.

«Правий сектор» розпочав хвилю акцій по країні, спрямованих проти спонсорування мережею АЗС «БРСМ-нафта» московської агентурної мережі УПЦ МП і «Партії Шарія». Андрій Біба, власник мережі АЗС є заслуженим «меценатом» московського патріархату. І хоч свої чималі статки він нажив саме в Україні, завдяки нашому з вами попиту на його пальне поганої якості, допомагає він не українським військовим, ветеранам, сім’ям загиблих чи пораненим. Допомагає він церкві окупанта, яка з перших днів російсько-української війни веде підривну, розвідувальну та антиукраїнську діяльність.
Сьогодні, за московські гроші, ворог прагне повернути собі позиції у тих селах Західної України, громади яких у повному складі покинули московський патріархат, та перейшли до Православної Церкви України
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.