УПЦ робить з будинків прихожан храми

01 жовтня 2021, 18:01
Власник сторінки
0
90

.


В Почаєві, після переходу громади до ПЦУ, як завжди залишилася купка людей на чолі з священником Московського патріархату, який зміг їх переконати в тому, що всі кругом розкольники і вороги «єдиної канонічної» Російської православної церкви. Але одна вірянка настільки довірилася, що віддала свій будинок громаді для проведення служінь. Про ставлення родичів до такого благородного рішення замовчується. У зв’язку з цим щедрим даром, як їй розповів священник, її чоловік вилікувався від хвороби, правда не уточняється від якої, а донька змогла завагітніти після декількох місяців невдалих спроб.
Коли чуєш такі історії то стає шкода таких довірливих людей з однієї сторони, а з іншої – коли людина в школі прогулювала уроки біології та фізики – весь світ для неї повний чудес :)
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.