Переворот в КС ставить питання легітимності Зеленського

01 жовтня 2021, 16:57
Власник сторінки
політичний експерт, письменник
1
382

Воскресли знову «плівки Вовка», і стало зрозуміло, що Зеленський до усього ще й нелегітимний президент.

Воскресли знову «плівки Вовка», і стало зрозуміло, що Зеленський до усього ще й нелегітимний президент. Якщо зміна голови Конституційного суду в 2019 році відбулася внаслідок змови Портнова, Богдана та інших не менш одіозних осіб, то суддя Шептала, яка приймала присягу Зеленского – самозванка. І сам Зеленский – самозванець. 

Зеленський в силу  менталітету надуває щоки і корчить із себе повноправного лідера, тільки візит в США показав, що ціну йому вже складено, і фактично почалася капсуляція всієї узурпаторської зеленої банди. Останньою краплею для цивілізованого світу стало шахрайство Стефанчука із законом про олігархів.

 Першу звістка із Венеціанської комісії  про  те, що закон антиєвропейський, здається, на Банковій не почули, а якщо почули, то вдали, що не розуміють про що мова...а мова про злочинну узурпацію влади. Підстав для імпічменту вже більш ніж достатньо. 

https://www.youtube.com/watch?v=S5vRfMqsoDg


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.