Росія боїться США

04 вересня 2021, 13:49
Власник сторінки
0
96

Чи заздрить?

Часто можна помітити на російських сайтах, що революція в Україні це проект США, всі реформи проводить Америка і так далі, а Росія завжди бажала тільки кращого.

Але у нашому шляху держави нас підтримали не тільки США а й Європа та інші країни світу, як фінансово, так і методично.

Недавно на пропагандистському сайті СПЖ вийшла стаття про те, що Америка допомогла становленню ПЦУ, але і без її підтримки проект буде тліти. Можна сказати більше, не буде тліти, а буде й надалі розвиватися, бо підтримка США в цьому є тільки словесною, і до слова, підтримують нас в релігійному й багато інших країн світу, хоча офіційно це визнали ще не всі.

Протистояння Росії та США триває ще з часів СРСР, хоча в Америці це вже давно відійшло на дугий план, а в Росії це до сих пір актуально. Ці дві відмінності й відрізняють цивілізовані, вільні країни від тоталітарних пропагандистських, які бачать у всіх ворогів, хоча ворог сидить в середині.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.