УПЦ МП готує показуху до приїзду Варфоломія

13 серпня 2021, 19:14
Власник сторінки
0
120
УПЦ МП готує показуху до приїзду Варфоломія

.

Гроамадська організація «Миряне», творіння Кремля, закликає віруючих УПЦ МП прийти 21 серпня 2021 року до Верховної ради, щоб помолитись про подолання розколу та зустрітись з Варфоломієм. Звісно ж як на Хресну ходу, всіх свої парафіян погрузять в автобуси і за гроші якогось щедрого спонсора (напевно нашого сусіда) повезуть в Київ.

Напевно показова Хресна хода не дала бажаного результату, Варфоломій не відмовився від поїздки в Україну, то вирішили зробити ще одну показуху.

Але кому це треба, і кому вони хочуть щось доказати, Варфоломію? Але ж вони його не вважають за авторитета. Якщо навіть і так, хочуть переконати забрати Томос?

Висновок один: все-таки наші сусіди не можуть заспокоїтись і дати нашій країні відсвяткувати День Незалежності, це своєрідний знак, РФ показує нам, що не визнає нашого свята, нашої незалежності, незалежної церкви, а УПЦ МП виступає інструментом для створення напруження та протистоянь всередині країни.

Прохання до громадян країни, відкрийте очі, не ведіться на безкоштовні поїздки в Київ, стояти в тісному натовпі без води та їжі задоволення та користі вам не принесе, а шкоди Україні – скоріше так. Хоча рано чи пізно всі зрозуміють де істина, а де вовк в овечій шкурі.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.