Піарна хода

04 серпня 2021, 17:58
Власник сторінки
0
82

Хресна хода з нагоди свята, чи задля піару?

Хресна хода пройшла, а розмови за неї все не вщухають. Чомусь саме проросійські ЗМІ намагаються до на донести всю велич і грандіозність події та великого свята Хрещення Русі.

В той час, коли розповідають про рекордну кількість учасників ходу та прихильників УПЦ Московського патріархату та критикують слова президента про неорганізованість заходу, стає відомо про іншу сторону медалі.

Так, коли у всьому світі вирує пандемія, при великій кількості людей на заході майже ні в кого не було засобів захисту органів дихання, зважаючи на те, що більша частина учасників похилого віку. Також в людей не було елементарно води та де ночувати.

Після озвучення органами поліції, які займалися забезпеченням громадського порядку, цифри учасників кількістю 55000, то вже звуить не так грандіозно, як себе вихваляли. Також за деякою інформацією, організацією та приїздом людей з регіонів займалася одна з політичних сил, яка останнім часом «прославилась» своєю проросійською позицією та організацією різних провокацій.

Але головним в цій ситуації є те, що під час перегляду трансляції Хресної ходи духовенства і вірян РПЦвУ мали б розповідати щось корисне про житіє святого князя Володимира, про хрещення Руси-України, духовні бесіди. Натомість – постійне вбивання у голови глядачів тез про «наш народ», «один народ», просто нечувана злість до постаті Вселенського Патріарха Варфоломія, обливання брудом його, Предстоятеля Православної церкви України, вірян і духовенства, «розкол», «неканонічність», «Томос не такий», все не таке, одна Церква правильна і Божа – «УкрАінская православная Церковь».  

З цього складається враження, що даний захід був проведений не з нагоди свята, а задля ще одного політичного ходу та піару з боку російської церкви.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.