Всеукраїнські активісти на Рахівщині

22 липня 2021, 09:34
Власник сторінки
0
72
Всеукраїнські активісти на Рахівщині

.

11.07. на наступний день після повені в смт. Ясіня, Рахівського району до краю завітали досить відомі активісти Антон Гура та Петро Сологуб які відомі своєю боротьбою з вирубкою лісів та бездіяльністю поліції.
Цього разу, оцінивши численні збитки нанесені руйнівною силою стихії, активісти звернули увагу на велику кількість деревини, яка була в річці. 
Ясно, що стихія не була б такою руйнівною, якби не численні вирубки лісу. Але причина не стільки у вирубці, як у не правильній рубці і зачистці ділянки, коли неліквідні обрубки скидуються в річки і створюють затори. Коли не можливо навести там порядок тому що рубають місцеві і не хочуть підкорятися закону, а лісників готові вбити через перешкоджання. І багато такого іншого.
Але навіщо в цьому розбиратися, коли легше приїхати, зупинити декілька "незаконних" лісовозів та пообзивати поліцейських, пропіаритись та облити брудом конкуруючу політичну силу.
Хоча, може вони праві, винен Президент?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.