Північний потік-2 - це газовий пакт Молотова-Ріббентропа

21 липня 2021, 21:04
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
151

Заступник американського держсекретаря пані Нуланд повідомила, що США і Німеччина досягли угоди по Північному потоку-2



Без України і за рахунок України!

Невивчені чи забуті нинішніми світовими лідерами роки історії беззаперечно свідчать про одне: за ганебні змови з диктаторами спочатку розплачуються інші держави. А потім ця розплата наздоганяє і тих, хто проміняв принципи на гроші.

Північний потік-2 - це газовий пакт Молотова-Ріббентропа. Погодившись на нього, лідери вчинили найганебніший вчинок у своєму житті. Промінявши принципи на брудні кремлівські гроші, ці люди втратили право на лідерство і наразили свої народи на величезні небезпеки в майбутньому.

Після запуску Північного потоку-2 Європа більше ніколи не буде такою, як була до цього. Вогонь свободи і демократії, який надихав українців і увесь світ, перетворився на кремлівський газовий факел.

Нас змушують мовчати про цю ганебну змову. Але навіть якщо замовкне у весь світ, ми українці не повинні мовчати. Інакше промовчимо своє майбутнє.



Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: газ,США,Кремль,Ангела Меркель,Джо Байден,Україна,Олег Ляшко,Путін,Північний потік-2
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.