Ініціатива Кличка залишить тисячі власників легального бізнесу без грошей

01 липня 2021, 08:47
Власник сторінки
політичний експерт, письменник
0
55

Чому Кличко воює з малим бізнесом столиці?

В такий тяжкий час, котрий переживає країна і її столиця , загризтися з малим бізнесом   -  є не просто нераціонально і несолідарно, це фактично для Кличка є оголошенням війни  громадянам Києва. Про це вже прямо говорять столичні малі підприємці, які не стали миритися з цим свавіллям та об‘єдналися, щоб разом виборювати власні права. 
Для цього вчора вони підписали Меморандум про співпрацю та презентували його під час круглого столу.
Подивився трансляцію у записі, там підприємці, які працюють легально та сплачують податки, чітко пояснили, чому ініціатива мера - шкідлива.
Отже, за словами власників малого бізнесу, якщо Кличку з Білоцерковцем все ж таки вдасться протягнути ці ганебні рішення через Київраду, то вже до вересня цього року, тобто буквально за кілька місяців, близько 30% столичних підприємців залишаться без  роботи. Кличко так завзято почав повторяти безглузді рішення центральної влади , обманюючи власного виборця, що мабуть хоче взяти на себе ще й вину центральної влади за провал економіки. Але ж бюджет Києва формують саме ті, кого Кличко зараз атакує на пару зі своїм Білоцерківцем.
Адже, як підрахували учасники круглого столу, від їхньої законної діяльності бюджет столиці щорічно отримує щонайменше 70 млн гривень. 
Тепер, якщо ця цифра зменшиться на 30%, а це 21 млн грн, цю суму міський бюджет просто недоотримає. Це легальні гроші, але через дії Кличка люди опиняться на біржі праці, і тоді вже бюджет буде платити цим людям, а не отримувати , як досі від людей податки.
Проте, як відомо, Віталія Володимировича не надто хвилює бюджет столиці, його радше непокоїть бюджет власної родини, тому він і хоче позбутися чесних малих підприємців, які платять податки та залишити лише незаконні МАФи, власники яких і так кладуть гроші йому до кишені у вигляді хабарів.
А на місцях, що звільняться, міський голова планує встановити власні МАФи, які будуть всі гроші віддавати йому.
Але ще більш цинічною виглядає сьогоднішня поведінка Кличка з Білоцерковцем, коли згадуєш, що рівно два роки тому вони збирали круглий стіл з підприємцями та пообіцяли їм, що у Києві будуть єдині правила для всіх та ніхто не буде зазіхати на їхній бізнес. 
На жаль, слова мера Києва за традицією виявилися брехнею, за яку, я переконаний, він колись таки буде відповідати, а разом з ним і все його корумповане оточення.  
Зрештою, київським підприємцям бажаю максимальної витримки та терпіння, адже боротьба за власний бізнес та майбутнє своїх дітей триває.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.