“Свобода” вийшла проти корупції Кличка, Тація та Комарницького

24 червня 2021, 21:08
Власник сторінки
політичний експерт, письменник
0
38

“Свобода” вкотре вийшла проти корупції Кличка, Тація та Комарницького, які дерибанять столицю

Кожного дня історичний вигляд Києва потрохи зникає через так звану “діяльність” Департаменту містобудування та архітектури. Цим Департаментом керують двоє надзвичайно схильних до корупційних схем чиновників - Олександр Свистунов та його заступник Юрій Тацій. Саме з їхнього дозволу у столиці забудовуються зелені зони або зносяться стародавні будинки. Звісно, що все це вони роблять не самі, а завдяки заступництву з боку мера Віталія Кличка. Найімовірніше, що Віталій Володимирович має непоганий відсоток від діяльності Тація та Свистунова. Інших варіантів того, чому він досі тримає біля себе настільки корумпованих чиновників, я, на жаль, не бачу. 


І от, сьогодні під стіни КМДА вийшли активісти з ВО “Свобода”, щоб поставити київському меру низку питань, які здебільшого стосуються діяльності саме архітектурного Департаменту. Зокрема, чому після численних корупційних скандалів Тацій зі Свистуновим досі не понесли жодної відповідальності. До речі, останній скандал, пов'язаний з Департаментом, стався  близько місяцю тому. 


Отже, 20 квітня 2021 року на засіданні профільна ТСК у ВР звернулися до мера столиці Віталія Кличка з рекомендаціями провести службове розслідування щодо неправомірних дій Тація, а також на період перевірки - відсторонити його від посади. Проте Кличку начхати на рекомендації парламентарів, старий добрий Тацій набагато важливіше, адже з ним можна розпилити ще не один мільйон бюджетних гривень. 


Крім того, активісти під КМДА сьогодні нагадали Кличку про його знахабнілого смотрящего Комарницького, який роками забудовує столицю своїми потворними новобудовами. Одним з останніх фактів свавілля смотрящего є зведення нового ЖК у  Святошинському районі на величезній території спортивного комплексу «Наука Спорт». За словами активістів, пряме відношення до цього має й один із заступників Кличка Петро Оленич. 


Таким чином, можна констатувати, що корупція Кличка, Комарницького, Тація, Свистунова та Оленича не має меж. І якщо не протестувати та не викривати її, наш рідний Київ може остаточно зникнути.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.