Нацкорпус мітингує проти дерибану бюджету Кличком, Комарницьким та Поворозником

24 червня 2021, 13:37
Власник сторінки
політичний експерт, письменник
0
59

Нацкорпус вийшов під КМДА проти корупції Кличка, Поворозника, Густєлєва та Комарницького

Вражає системність, з якою мер Кличко разом зі своїми заступниками Густєлєвим та Поворозником, а також аферистом Комарницьким систематично розграбовують міський бюджет. Проти цих корупційних чиновників сьогодні виступив Національний Корпус.


А я пропоную трошки прикинути, скільки грошей напилили у свої кишені корупційні чиновники. Наприклад, першого заступника Кличка Поворозника у квітні 2020 року зловили на хабарі у 125 тис. доларів. Микола Юрійович досі лишається на посаді, тож загрібає гроші й надалі. Кажуть, має 2-3% з кожного бюджетного переводу.


Наступний у списку - Олександр Густєлєв. Йому пощастило довгий час просидіти у кріслі голови комунальної корпорації «Київавтодор». Там його неодноразово викривали в корупції. Як Кличко покарав Густєлєва за це? Правильно, призначив своїм заступником.


А партнер Кличка по корупційних схемах Денис Комарницький - особа яка часто потрапляла у поле уваги журналістів, адже його фірма “Еко Буд Трейд” завдяки меру отримала 5,463 млрд грн на будівництво Подільсько-Воскресенського мосту. І відбулося все це, звичайно ж, без тендеру. Адже для друзів Кличко тендери не проводить!


Підрахувати збитки від цієї четвірки важко, адже нам точно відомо лише про гроші, які отримав Комарницький. А ось інші цифри нехай підрахують правоохоронці. Адже корупційні справи Кличка, Густєлєва, Поворозника та Комарницького мають розслідувати саме вони!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.