Російська пропаганда про утиски УПЦ

16 червня 2021, 21:05
Власник сторінки
0
20
Російська пропаганда про утиски УПЦ

Що для людей необачне речення президента, то для російської пропаганди утиски віруючих УПЦ (РПЦвУ), а для продажних політологів - заробити російських грошенят.

Так український "чесний" політолог Данил Богатирьов, який нещодавно заявляв, що День пам'яті святкують тільки лузери, цього разу відреагував на слова Зеленького про "бабусь в жовтих кепках ОПЗЖ" про яких висловився президент в одному з інтерв'ю. Так він важає, що цими словами влада показує зневагу до молитовного стояння УПЦ (РПЦвУ) перед стінами парламенту, яке фінансується російською стороною. Хоча важко зв'язазати два різні заходи і доплести тут утиски на релігійному фоні, але ж що тільки не скажеш, якщо платять гроші. Цікаво тільки одне, чи не мучить совість підтримувати і  і брати гроші в країни, яка вже шостий рік вбиває наших громадян на Сході.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.