Перший заступник Кличка Поворозник влаштував вакцинацію Pfizer чиновникам .

11 червня 2021, 13:24
Власник сторінки
політичний експерт, письменник
0
50

Доки кияни товпляться під МВЦ, наражаючись на небезпеку.

Талант оточення Кличка зводиться до того, щоб навіть політично ефектні дії чи рішення в процесі реалізації спотворити до якогось цинічного рівня.
Заступник Кличка на своїй сторінці в Фейсбуці розповідає про те, які ж вони молодці, адже працівників освіти столиці прищеплюють американським Pfizer.
Звичайно ж, він хвалиться тим, що в КМДА все настільки прекрасно продумали і тепер кожен бажаючий може зробити щеплення в МВЦ.
Правда, він не акцентує увагу на тому, що в виставковому центрі киян вакцинують китайською вакциною CoronaVac, ефективність якої куди нижче американської.
Вакцинація вчителів Pfizer - це черговий піар від команди Віталія Володимировича. Оскільки цей препарат по більшій мірі колють чиновникам КМДА і депутатам Київради.
Пригадується історія з виділенням Київрадою 140 млн.грн на закупівлю вакцини для Києва коштом місцевого бюджету. Звичайно, що тепер можна все зіпхати на центральну владу, але ж Кличко запевник київських депутатів, що завдяки своїм міжнародним звязкам вакцину місто отримає. Виявилося , що це був лише політтехнологічний трюк!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.