Фантомні болі Угорщини

07 червня 2021, 00:51
Власник сторінки
0
28
Фантомні болі Угорщини

.

04 червня з нагоди річниці Тріанону секретар з питань культури ТУКЗ-КМКС Ласло Молнар провів культурні заходи біля пам’ятників Тріанону, при цьому розповідав, що Тріанон приніс угорському народу багато болю, суму, приниження та несправедливості. 

Те, що Угорщина бажає повернути свої території є загальновідомим фактом, а відзначення Тріанону є нічим не іншим, як провокативні заходи, якими Орбан через Ласло Молнара та інших КМКСівців так мовити нагадує українцям чиї це насправді землі.  

У неугорських медіа дуже часто можна зустріти думку про те, що саме діючий угорський прем'єр-міністр "реанімував" Тріанонську тему в Угорщині, провокує конфлікти з сусідами та ледь не марить реваншистськими планами, як Путін чи адмірал Хорті.

Пора би вже зрозуміти, що те що було у минулому – має там і залишатись, а зараз потрібно прикладати зусилля для налагодження дружніх стосунків між країнами.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.