Як добиратимуться за пенсією до райцентрів лежачі пенсіонери?

13 квітня 2021, 10:45
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
70
Як добиратимуться за пенсією до райцентрів лежачі пенсіонери?

Я знаю про всі проблеми, які влада створює людям своїми дебільними рішеннями. Останнє з них - щоб із 1 вересня всі пенсіонери отримували пенсію на банківську картку.



Ідіотизм цього рішення зашкалює! 13 мільйонів українців, переважно жителі сіл, взагалі не мають доступу до банківських послуг. Минулого року в Україні закрилося більше 800 банківських відділень. А ті, що є - менше, ніж у 5% населених пунктів України. Банкоматів ще менше - 4 на 1000 жителів.

А тепер уявіть на хвилину, як добиратимуться до райцентру майже 3 мільйони наших рідних сільських бабусів і дідусів, щоб відкрити рахунок у банку. А потім вони мають щомісяця їздити до того ж райцентру, щоб зняти з карточки свою пенсію. А як добиратимуться за своєю пенсією лежачі, безногі, сліпі, одинокі старики, яких сотні тисяч?!

Уряд виправдовує свої ідіотські новації необхідністю зменшення бюджетних витрат на доставку пенсій. Насправді ці витрати влада перекладає на самих пенсіонерів. Крім того, без роботи залишаться від 10 до 12 тисяч поштарів, які зараз розносять пенсію людям.

Зрозуміло, що головна мета влади - грабувати українців. Тому я боровся і буду боротись за справедливість - щоб пенсіонерам мали достойну пенсію, яку вони заслужили, і можливість її отримати без проблем.




Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: банк,село,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,влада,пенсія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.