"Нормандські" переговори без України

31 березня 2021, 21:11
Власник сторінки
Журналист
0
12

У Зеленського прокоментували "нормандську" відеоконференцію без України


"Ніякі питання з приводу України не можуть і не будуть вирішуватися без України: Володимир Зеленський незабаром переговорить у всіма лідерами "нормандської четвірки", — заявила прес-секретар президента України Юлія Мендель

"Ця нарада, в рамках якої обговорювалася дуже широкий порядок всіх міжнародних питань. Як відомо, обговорювалася ситуація на Близькому Сході, в Білорусі, ситуація з COVID-19. Це дуже важливі питання, їх було дуже багато. І в зв'язку з цим звичайно ж згадували питання війни на сході України", — зазначила Мендель.

За її словами, оскільки війна на Донбасі — це сьогодні єдина війна в Європі, "було б дуже дивно, якби лідери Німеччини і Франції, розмовляючи з Росією, не згадували взагалі цю війну".

"В цілому війна на Донбасі сьогодні на дуже високому порядку денному на міжнародній арені. Таким чином не згадувати питання військового конфлікту на Донбасі просто неможливо. Тому ще раз підкреслю: жодне питання з приводу України, з приводу війни на Донбасі в принципі не може вирішуватися без України і не буде", — акцентувала прес-секретар президента.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.