Розкол “Голосу” - депутатів лякають позбавленням мандату

30 березня 2021, 18:11
Власник сторінки
Бизнес-аналитик
0
14

Про це повідомила нардеп від фракції «Голос» Олександра Устінова на власній Фейсбук-сторінці.


Розкол у «Голосі» продовжується — місцевим депутатам від партії начебто телефонує керівництво з натяками забрати мандати у відповідь на підтримку опозиційного крила фракції, яке виступає за демократизацію управління у партії.


Місцевим депутатам Голосу почало дзвонити керівництво фракції та партії, та натяками погрожувати, що осінню заберуть мандати, застосувавши закон про імперативний мандат, — вказала Устінова.

Парламентар стверджує, що забрати мандат хочуть за «публічні вимоги щодо демократії, прозорих виборів керівника партії, демократизації статуту».

Разом з тим, Устінова не уточнила, про депутатів яких саме місцевих рад йдеться.

Нагадаємо, 10 депутатів фракції «Голос» підписали спільну заяву, в якому закликали провести з’їзд партії, щоб обрати нове керівництво та змінити статут. 22 березня стало відомо, що політрада «Голосу» попередила низку нардепів про виключення після голосування за законопроект № 5133, який «наносить суттєву шкоду репутації та політичним інтересам партії».
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.