Голова наглядової ради "Нафтогазу" Спотісвуд боїться, що їх всіх звільнять

12 березня 2021, 14:53
Власник сторінки
член Наблюдательного совета Института энергетических стратегий
0
133
Голова наглядової ради  Нафтогазу  Спотісвуд боїться, що їх всіх звільнять

Інтерв’ю з Клер Спотісвуд ніяке і жалюгідне. Жаль, що шановну голову Наглядової ради так підставили і не підготували.

Тому витрачати час і сили на пусті слова пані Клер – не варто. І вдвічі жаль зусиль Інтерфаксу, який зробив все, що міг для того, щоб витиснути хоча би щось із Спотісвуд.

Головний висновок інтервю: Спотісвуд боїться, що їх усіх з Коболевим не пару звільнять. Зрештою, вона прямо це і каже. І заголовок про це так і кричить: не звільняйте нас!

Хоча сама Спотісвуд говорить про це не красиво і не як найманий менеджер. Вона фактично шантажує нашу державу Україну: «Заміна цієї команди стала б великою помилкою для України». Глянув я би на ситуацію, коли Спотісвуд сказали би голові чи то Shell, чи то Exxon: ви зробите помилку, коли звільнете нас. На другий день її не було би в умовах ринкових відносин, які так любить Коболев.

Веселим моментом інтерв’ю стало відкриття десятиріччя, що головним завданням «Нафтогазу» є переробка тваринного гі..на і відходів сільського господарства. Немає нічого проти біогазу, але все таки завдання «Нафтогазу» не є такими: «Україна також має потужний агропромисловий комплекс з великою кількістю сільськогосподарських відходів, які можна використовувати для виробництва біогазу. А це вже наша основна спеціалізація». Як скоро у компанії з’явиться підрозділ «Нафтогазгі..нопереробка»?

Іще один надважливий висновок із інтерв’ю Спотісвуд: «Нафтогаз» фактично банкрот, компанію повністю зробили залежною від зовнішніх кредиторів, усі розповіді про інвестиції є аферизмом і обманом.

«Ми повністю залежимо від випуску єврооблігацій, успіх якого залежить, перш за все, від політичної стабільності в Україні… І якщо ми не зможемо випустити бонди... то є очевидним, що неможливо інвестувати гроші, яких у нас не буде», - розписується у своїй, Коболева та інших менеджерів «Нафтогазу» профнепридатності Спотісвуд.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Нафтогаз,Андрей Коболев
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.