Про імпотентність і несамостійність влади

13 січня 2021, 13:39
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
34

Вражаюча відсутність будь якої реакції уряду Шмигаля на відновлення з нового року ворожого імпорту російської/білоруської електроенергії демонструє всій Україні його імпотентність і несамостійність.



Прем‘єр розказує про плани створення нових робочих місць, але абсолютно байдужий коли російська енергетична агресія залишає без роботи сотні тисяч українських робітників. 
Рішення про відновлення ворожого імпорту приймалося на Банковій, щоб задовольнити ненажерливі апетити наближених мародерів. Але уряд має абсолютно всі законні повноваження і прямий обов‘язок зупинити це мародерство, щоб покласти край наживі кількох людей за рахунок всієї Украіни. 

Саме тому ми вимагаємо від уряду на сьогоднішньому засіданні прийняти рішення про встановлення справедливих цін на газ і заборону ворожого імпорту російської електрики. 

Я звертаюся, до народних депутатів, які називають себе демократичною опозицією, прийти сьогодні на засідання уряду і змусити його прийняти ці надважливі рішення. Коли фракція Радикальної партії була в парламенті - ми так робили і добивалися потрібних українцям рішень. 

Я звертаюся до членів уряду, які усвідомлюють всі катастрофічні для України наслідки від російської енергетичної агресії, ініціювати сьогодні на уряді заборону ворожого імпорту.



Олег Ляшко,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: газ,президент,Росія,парламент,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,Банкова,імпорт,електроенергія,прем'єр-міністр
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.