Псевдоісторик і ватний пропагандист. П'ята колона РФ в Україні.

09 листопада 2020, 16:31
Власник сторінки
0
2802

Черговий яскравий представник російської п’ятої колони в Україні, Дудкін Юрій Анатолійович.

Каже, що військовий експерт, представляється капітаном першого рангу та заявляє, що історик та журналіст. Частий гість на шоу російських та й антиукраїнських ватних пропагандистів місцевого розливу.

За версією Дудкіна, Росія не зацікавлена в конфлікті на Донбасі, а докази військової присутності Росії на суверенній території України – то не докази. Хунвейбін Дудкін впевнений (ну тобто йому платять за таку впевненість), що Донецька та Луганська «так звані» - то виявляється повноправні суб’єкти міжнародного права і Україна має вести переговори з її представниками. А Росія – не сторона військового конфлікту.

Про Крим «військовий історик» говорить таке: Україна забороняла російську мову в Криму (не дивлячись на те, що там було більше російськомовних шкіл, аніж україномовних), а кляті підноси захотіли розмістити ядерну зброю в Криму. Тому «народ Криму» провів референдум про приєднання до Росії.

Ось коротко все, що потрібно знати про «історика», «аналітика», комсомольця, продажного покидька Юрія Анатолійовича Дудкіна. Посилання його витворів можна знайти на сайті «Миротворець», тут їх не наводимо, щоб не створювати зайвої реклами.

Навіщо взагалі піднімається тема кремлівських запроданців, адже формально в їх діях та висловлюваннях немає складу злочину, інакше вони б давно перебували в закладах з чітким розкладом дня (не сенаторії)? Справа в тому, що українці мають загострене почуття справедливості. Після 2014 року жоден Шуфрич (якого, до речі теж днів з 375 не били) не може спокійно ходити по вулиці без охорони. Тож маємо надію, що кожен представник «п’ятої колони» російських пропагандистів отримає зароблене. Якщо не по закону, то по справедливості.

Слава Україні!


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: пропаганда,Донбас,Крим,пятая колона
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.