Вибори - час порожніх обіцянок

12 жовтня 2020, 17:22
Власник сторінки
політолог, експерт, блогер
0
41
Вибори - час порожніх  обіцянок

Люди, які нічого собою не представляють вдаються до використання заборонених методів - «чорний піар» опонента, коментування будь-якого його кроку

Споконвіків всі члени общини обирали вожака, зважаючи на його особисті якості, вміння організувати інших осіб та вполювати здобич. На сьогоднішній день люди, обираючи на посади депутатів чи міських голів, теж все частіше обирають хижаків, які, на превеликий жаль, полюють за «жирними» посадами. Звичайно, що провідні соціологічні компанії, перш ніж брати замовлення від кандидатів на виборні посади на проведення соцопитування, дають оцінку не лише гаслам, які кандидат використовуватиме як пріоритетні напрямки діяльності у випадку його обрання, але й надають рекомендації щодо оформлення біл-бордів та передвиборчої реклами. Таким чином, спостерігаємо, що кандидати вже на самих початках ламають голову, як зробити із свинцю золото, здійснити «фотоном» свого «я». Звична річ, що для всього цього необхідно замовити досить дорогий пакет рекламних послуг. Найгіршим є те, що люди, які нічого собою не представляють вдаються до використання заборонених методів - «чорний піар» опонента, коментування будь-якого його кроку. Що найбільш прикро, так це те, що такі недобросовісні «борці за справедливі вибори» до цієї боротьби підключають друковані видання, Інтернет-видання та поліграфічні підприємства, які за грошову винагороду згідні порушувати чинне законодавство щодо неконтрольованого друку та розміщення матеріалів агітаційного характеру, навіть якщо це буде використано Росією у пропагандистській діяльності та завдасть шкоди інформаційній безпеці держави. Тому, хочемо порадити політтехнологам та працівникам поліграфічних видань не брати участі у підкупах виборців, у «чорному піарі», у безпідставній дискредитації, бо, не виключено, що своїми протиправними діями Ви допоможете країні-агресору в інформаційній війні проти України.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Росія,Україна,вибори
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.