Українці присоромили Путіна

26 червня 2020, 14:15
Власник сторінки
0
67

Українці присоромили Путіна

Біля посольства РФ в Україні не байдужі українці провели акцію непримирення із проведенням параду в Росії. Акції назвали символічно “ганебний полк”.

Міжнародна спільнота все частіше обговорює провину Радянського Союзу в можливості початку Другої Світової Війни. Адже саме Сталін разм із підписанням пакту Молотова-Рібентропа фактично дав добро Гітлеру на розподіл чужих земель. Сам від цього й постраждав. І він, і його Союз. На жаль, величезна кількість населення СРСР загинуло, серед було й море українців. Гибелі були зі всіх сторон. І українці усвідомлюють, що події з такими наслідками не можна святкувати, можна лише журитися. Однак, так не вважає Президент РФ.

Українці зауважили на це, проводячи свою акцію в той же час, як Путін проводив парад свого переможного бісовства. Не зважаючи на шалений супротив самих росіян, на жаль, парад все ж проведено. Але на щастя, українці не промовчали. Ганьба парадам. Слава Україні!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.